№: 1
ID картки працівника:
55937
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
3360863
Фізична особа. ПІБ:
Тараймович Ірина Володимирівна
Фізична особа. Дата народження:
06.10.1981
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Жіноча
Початок роботи в закладі:
21.05.2009
Дата початку стажу:
21.05.2009
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
14
Відомості про підвищення кваліфікації:
Волинська державна сільськогосподарська дослідна станція інституту сільського господарства Західного Полісся НААН України, Термін з 06.10.15 р. по 07.11.15 р. Наказ про підвищення кваліфікації (стажування) №.472-04-34.
Останні зміни в ЄДЕБО:
15.04.2022 15:42
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1. Dudarev, I., Zabrodotska, L., Satsiuk, V., Taraymovich, I., Olkhovskyi, V. (2020). Research on seed separation process on a gravity-cascade separator. INMATEH – Agricultural Engineering, 62(3), 173–180. https://doi.org/10.35633/inmateh-62-18 (Scopus)
    2. Herasymenko, T., Silchenko, K., Hotvianska, A., Kyrsanova, G., Budnyk, N., Kainash, A., Polozhyshnikova, L., Taraymovich, I., et. al. (2021). Design of an auger thermo-radiation dryer for drying plant-derived pomace. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3/1 (111) 2021, 62–69. doi: https://doi.org/ 10.15587/1729-4061.2021.232116
    3. Онюх Ю.М. Дослідження умов вирощування льону олійного / Ю.М. Онюх, В.Ф. Дідух, І.В. Тараймович // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст. – Луцьк : РВВ ЛНТУ, 2016. – Вип. 34. – С.104-110.
    4. Тараймович І.В. Удосконалена технологія переробки насіння льону олійного з отриманням продуктів різного функціонального призначення / І.В. Тараймович, М.С. Душук // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст.– Луцьк: РВВ ЛНТУ, 2016. – Вип. 35. – С. 87-94.
    5. Тараймович І.В. Обґрунтування доцільності гранулювання лляного жмиху в технології отримання продуктів різного функціонального призначення / І.В. Тараймович, С.П. Тимчук // Сільськогосподарські машини. Зб. наук. ст. – Вип. 38. – Луцьк, 2017. – С. 81-86.
    6. Дударєв, І.М., Тараймович, І.В. (2020). Обґрунтування нонміксингового способу формування суміші із сипких матеріалів. Сільськогосподарські машини, 44, 71-83. https://doi.org/10.36910/agromash.vi44.295
    7. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г., Тараймович, І.В. (2020). Обґрунтування технологічних параметрів об’ємного дозатора сипких матеріалів. Сільськогосподарські машини, 45, 57–71. https://doi.org/10.36910/acm.vi45.309
    8. Панасюк С.Г., Тараймович І.В. (2021). Інноваційна технологія перероблення овочів та фруктів для крафтових агровиробництв. Сільськогосподарські машини, 46, 85–92.
    9. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., Say, V. (2021). Effect of fruit and vegetable blanching and compression on the loss of multilayer chips. INMATEH – Agricultural Engineering, 64(2), 247-256. https://doi.org/10.35633/inmateh-64-24

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Теоретичні основи технологій харчових виробництв. Конспект лекцій для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форм навчання/ уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк: Луцький НТУ, 2016. – 48с.
    2. Теоретичні основи технологій харчових виробництв. Методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності 181 – «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк: Луцький НТУ, 2017. – 54с.
    3. Загальна технологія оздоровчих харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання практичних занять для студентів галузі знань 18 – «Виробництво та технології» денної форми навчання / уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк : Луцький НТУ, 2018. – 98 с.
    4. Загальна технологія оздоровчих харчових продуктів: конспект лекцій для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання/ уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк: Луцький НТУ, 2017. – 90с.
    5. Технологія молока та молочних продуктів: конспект лекцій для студентів галузі знань 18 Виробництво та технології денної форми навчання / уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк : Луцький НТУ, 2018. – 58с.
    6. Технологія молока та молочних продуктів. Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання/ уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк : Луцький НТУ, 2019. – 99 с.
    7. Технологія комбікормів. Конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання/ уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 56 с.
    8. Технологія комбікормів. Методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузь знань 18 Виробництво і технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання/ уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 74 с.
    9. Крафтові технології виробництва харчових продуктів [Текст] : опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. І.В. Тараймович. – Луцьк: ЛНТУ, 2021. – 75 с.

  • 7) участь в атестації наукових кадрів як офіційного опонента або члена постійної спеціалізованої вченої ради, або члена не менше трьох разових спеціалізованих вчених рад

    Член постійної спеціалізованої вченої ради (вчений секретар):
    Байдакова Л.І., спеціалізована вчена рада К 32.075.04, 2020–2021 рр., Луцький національний технічний університет.

  • 8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

    1. Відповідальний виконавець науково-дослідної роботи № д/р 0116U001949, (шифр 28-16 к) “Розробка технології отримання паливних брикетів з сапропелю та рослинної сировини” (Луцький національний технічний університет), 2016-2019 рр.

  • 12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

    1. Тараймович, І., Душук, М. Дослідження споживчих властивостей та безпеки насіння льону як харчового продукту. Тези VІІ студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету «Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті». – Луцьк: Луцький НТУ, 2016. – С. 21-22.
    2. Тараймович І.В. Гранулювання лляного жмиху для виробництва функціональних продуктів / І.В. Тараймович, С.П. Тимчук // Якість та безпечність товарів: [матеріали міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк – 24 березня 2017 року] / за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. – Луцький національний технічний університет. – Луцьк: редакційно-видавничий відділ Луцький НТУ, 2017.
    3. Тараймович І.В. Створення продуктів харчування функціонального призначення з використанням місцевої олійної сировини / І.В. Тараймович // The 6th International youth conference “Perspectives of science and education” (December 14, 2018) SLOVO\WORD, New York, USA. 2018.. – C. 619-627.
    4. Роспопа Д. Технологічний процес комплексної переробки кістки / Д. Роспопа, І.В. Тараймович // Тези X студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету “Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті”.– Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2019 р. – С.44-46.
    5. Рущак В. Вивчення технологiї варених ковбасних виробiв / Рущак В., І.В. Тараймович // Тези X студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету “Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті”.– Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2019 р. – С.46-48.
    6. Барда К. Технохімічний та мікробіологічний контроль процесу виробництва вершкового масла / К. Барда, І.В. Тараймович // Тези XІ студентської науково-технічної конференції машинобудівного факультету “Сучасні технології в машинобудуванні та транспорті”. – Луцьк: Машинобудівний факультет, Луцький НТУ – 2020 р.– С.152-153.
    7. Барда, К.І., Тараймович, І.В. Підвищення якості кетчупів за рахунок використання льняного насіння. Якість та безпечність товарів: [матеріали V міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 9 квітня 2021 року] / за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. – Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – С. 103–104.
    8. Ткачук К.В., Тараймович, І.В. Функціональні молочні продукти з додаванням продуктів переробки льняного насіння. Якість та безпечність товарів: [матеріали V міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 9 квітня 2021 року] / за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. – Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – С. 130–132.
    9. Тараймович І.В. Використання місцевої олійної сировини для створення продуктів функціонального призначення. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: [матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф]. – Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. – C. 218-219.

  • 14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

    1. Під керівництвом були зайняті призові місця студентами:
    - ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з освітньої спеціальності «Технологія ВППТ» Секція «Технологія переробки продукції тваринництва», Онєгін Сергій (диплом 3-го ступеня), м. Миколаїв, 2020 р.
    - ІІ туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», Пешко Вікторія, Краглик Олександр (диплом 3-го ступеня), м. Миколаїв, 2021 р.
    2. Керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком кафедри «Переробник».